Salgsmateriell: Meglerens verktøyskasse

Når man skal selge eiendom – og spesielt leiligheter eller hus som ennå ikke er ferdig bygget – er det avgjørende å fremstå som seriøs og profesjonell, og å ha godt materiell som underbygger det inntrykket.

Papaya hjeper eiendomsmeglere med profesjonell design og produksjon av alt materiellet de trenger for å selge nybyggprosjekter.

Prospekt

Med utgangspunkt i boligprosjektets profil, designer vi en salgsoppgave som gjenspeiler prosjektets unike kvaliteter, der tekst, bilder, format, papirkvalitet og ferdiggjøring er nøye gjennomtenkt. Vi tar også hensyn til at prospektet enkelt skal kunne oppdateres til et nytt byggetrinn senere.

Annonser

Finn og Facebook. Aftenposten og lokalavisen. Nett og trykk. Med utgangspunkt i godkjent visuell profil, prospekter og webside utarbeider vi annonser for print og web i aktuelle formater.

Teksthjelp

Ikke alle meglere er like glad i å skrive annonsetekster. La oss hjelpe til å skrive, eller bare ta en kvalitetskontroll. Våre erfarne tekstforfattere og journalister er vant til å skrive både for trykte og digitale medier, og bidrar med innholdsmarkedsføring, redaksjonelle artikler og annonsetekster som driver handling.

Nettsted

Med utgangspunkt tekst, tegninger og bilder fra salgsoppgaven, setter vi opp en responsiv webside med boligvelger tilpasset boligprosjektets visuelle profil. Innholdet optimaliseres for nett, og vi er også behjelpelig med registrering av domene.

Kampanjenettside
Noen ganger blir en full hjemmeside for mye, eller man trenger en egen, enkel landingsside til en kampanje. I slike tilfeller setter vi opp en enkel kampanjeside.

Hjemmeside i annen design
Hjemmeside i annen designmal eller egen design kan leveres på forespørsel. Et slikt prosjekt begynner med en anbefaling, der vi går gjennom ønsker og behov, og kommer med et bindende kostnadsoverslag.

Byggeplass-skilt

Et byggeplass-skilt er ofte noe av den mest kostnadseffektive markedsføringen du kan gjøre – du treffer både nysgjerrige forbipasserende og dem som allerede kjenner og er glad i området – og de er ofte de beste ambassadørene du kan få.

3D-Illustrasjoner

Med utgangspunkt i arkitekttegningene utarbeider vi i samarbeid med dyktige utviklere alle typer av foto, video, illustrasjoner og plantegninger i 2D og 3D. Vi leverer drone- og mastefoto som utgangspunkt for situasjonsplan og 3D-illustrasjoner.

360°-graders visning

360°-foto gir kunder og investorer uovertrufne muligheter til å oppleve en eiendom de ikke ellers har mulighet til å se, for eksempel fordi den fortsatt ikke er ferdig oppført eller fordi de befinner seg langt unna. 

AR & VR

På bakgrunn av arkitekt-tegninger og i samarbeid med prosjektets eier, lager vi en 3D-modell av eiendommen som folk nærmest kan «gå inn i» ved hjelp av moderne teknologi. Både imponerende og et svært effektivt salgsverktøy når det brukes riktig.